Note to self

Hei! 
Mitt navn er Aksel-Dev og jeg vil gjerne ha tilbake de uendelige intense intervallene av tid tilbake i hverdagen min. Dag ut og dag inn opplever jeg, som de fleste andre det sosiale mediet: Snapchat. En mobilapplikasjon for deling av foto og video. Bildene og videoene som blir sendt blir kalt for snaps. Levetiden på snaps som blir sendt bestemmer avsenderen selv, og etter valgt tidsgrense vil bildet eller videoen bli slettet fra mottakerens mobil. Aldri før har jeg blitt så sliten av intervalltrening. Ti skunders overfaldisme, ofte flere ganger på rad, hver dag og uregelmessig i sosiale sammenheng. Men sosiale sammenheng? Er ikke det når du er med de du knytter en spesiell kontakt til og morer deg med? de du elsker? Jeg ser på meg selv som en oversnittlig, og til tide en plagsom bruker av Snapchat og velger nå å ta et oppgjør mot meg selv og det som bringer oss fra hverandre. Selvfølgelig kobler applikasjonen folk sammen! Både østen, vesten og resten. Men hva med de du er med her og nå? Ti overflasdiske sekunder, og vips sitter man rundt mobilen og vil se om man ser eller sier noe bra i de ti sekundene som ble tatt opp, ofte mindre en ti sekunder også! Hvilken betydning har de sekundene for de som mottar snuttene? Hva føler de rundt deg som elsker deg, men som ikke får nok oppmerksomhet? Kjære ungdom, meg selv, mødre, gymlærere og kjære venn som sitter ve siden av meg på fest. Få slutt på intervallen. Nyt tiden med de rundt deg, for jeg har nemmelig noe veldig viktig å fortelle deg.